Obținerea unui permis de conducere - Seriös
să aveți reședința obișnuită în țara din în care doriți să obțineți permisul. să îndepliniți criteriile medicale minimem, să treceți examenul auto si Reședința obișnuită. Ca regulă generală, aceasta este țara în care petreceți cel puțin 185 de zile calendaristice pe an, din motive personale sau profesionale.
În principiu, oricine își obține permisul de conducere în străinătate în cadrul Uniunii Europene îl poate folosi în UE sau în Spațiul Economic European (SEE). Desigur, permisul de conducere trebuie să fi fost obținut în mod corespunzător și nu trebuie să existe o interdicție de conducere.

Permis de conducere Serbia sigur și legal

Pentru ca un cetățean român să poată solicita un permis de conducere în Serbia conform reglementărilor, cetățeanul român trebuie să aibă reședința regulată în Serbia. În cazul unei reședințe permanente aprobate, românul primește un act de identitate străin pe care îl poate urma la școala de șoferi ca un localnic.

Obțineți un permis de conducere UE real legal în străinătate

Prin intermediul nostru puteți achiziționa un ghid autentic, ne-falsificat, din străinătate, care este recunoscut și în România. Oferta se adresează femeilor și bărbaților cărora nu li se permite să urmeze o școală de șoferi din cauza lipsei de educație școlară - și care, prin urmare, nu vor conduce o mașină pe viață.

Există numeroase oferte pe Internet care vă oferă un permis de conducere falsificat

Se presupune că documentul falsificat ar trebui să reziste ochilor critici ai polițiștilor în timpul inspecției. Dar atenție, aceste permise de conducere false sunt acum observate la prima inspecție! În câteva minute, oficialii au rezultatul cererii prin EUCARIS (Registrul Central European al Permiselor de Conducere). Dacă permisul de conducere nu este înregistrat acolo când se solicită registrul, ofițerii vor asculta cu atenție și vor suspecta rapid că documentul cardului nu este autentic. Deoarece majoritatea țărilor din UE au acces rapid la acest registru, se remarcă imediat permisele de conducere false. Apropo, cine vrea să creadă în permise de conducere false false atunci când:

 1. Nu există un fișier de permis de conducere real
 2. Fără lecții de conducere subsemnate
 3. Nicio semnătură pe lecțiile de teorie la care au participat
 4. Fără test teoretic
 5. Fără examen practic
 6. Fără înregistrare de examinare
 7. Nu există nicio chitanță
 8. și fără numărul cardului de conducător auto emis. la dosarul permisului de conducere

Mai bine păstrați-vă mâinile departe de acești furnizori de permis de conducere criminali dubioși și economisiți-vă închisoare și amenzi grele

Echipa noastră de școală de șoferi

Servicii complete: acordăm o mare importanță oferirii unui pachet complet de servicii: de la consultarea inițială până la obținerea permisului ...

Vă garantăm cel mai înalt nivel de legalitate, servicii și onestitate, precum și un bun raport preț / performanță - nimic nu este mai important pentru noi decât satisfacția clienților noștri! Utilizați formularul nostru online și luați-vă timp pentru a afla despre procesul și dispozițiile legale pentru obținerea unui permis de conducere Euro pe site-ul nostru. Vă stăm la dispoziție dacă aveți întrebări ...

Klicken Sie hier

respectăm toate legile

Cu ajutorul nostru veți obține un permis de conducere legal. Puteți găsi răspunsuri la întrebări frecvente în întrebările noastre frecvente ...

Mai multe hotărâri ale Curții Europene de Justiție, care au fost confirmate prin hotărârile CEJ, confirmă faptul că permisul de conducere străin este o modalitate legală de a obține un permis de conducere pentru Romania. Autoritățile germane au blocat-o din nou și din nou și au făcut-o foarte dificilă pentru cei afectați. Dar chiar dacă hotărârile elimină toate îndoielile și autoritățile ... 

Klicken Sie hier

Rescrieți permisul de conducere

Transfer după cel mult șase luni -  Perioada de șase luni în care este permisă utilizarea unui permis de conducere străin valabil

Perioada de șase luni în care este permisă utilizarea unui permis de conducere străin valabil începe în ziua în care este stabilit un loc de reședință normal. 
Titularii de permise de conducere din state terțe sunt scutiți de susținerea unui test de conducere în România dacă standardele minime uniforme ale UE pentru test sunt asigurate în țara emitentă. Aceste cerințe sunt îndeplinite ...

Klicken Sie hier

Interpretul nostru vă va ghida în mod fiabil prin examen, în ciuda lipsei de educație școlară
Acestea sunt clasele de permis de conducere care pot fi obținute prin intermediul nostru: A, A1, B, B1, C1, C, D1

Astfel, sunt oferite cursuri de conducere motociclete

mașini, camioane și autobuze. Sunt instruite și clasele de remorci BE, CE și DE. Ați ajuns în locul potrivit dacă doriți să obțineți permisul de conducere în străinătate. 

Pentru că doar noi singuri oferim o pregătire a permisului de conducere bine întemeiată, conform legii, în special pentru românii din străinătate, care vă va ajuta să obțineți un permis de conducere 100% obligatoriu din punct de vedere legal.

Majoritatea oamenilor iau astăzi permisul de conducere. Mobilitatea și flexibilitatea profesională nu trebuie să sufere cu permisul de conducere străin. La noi nu trebuie să „mergeți”, nu trebuie să aveți orare de autobuz sau tren în cap sau să depindeți de prieteni și cunoscuți. Experiența noastră de mulți ani vă va ajuta rapid și eficient să conduceți o mașină independent!

Ce ai de facut

Pentru a face acest lucru, trebuie să vă înregistrați pentru o perioadă limitată de 185 de zile la o reședință în conformitate cu reglementările legale din țara în care ați obținut permisul de conducere. La noi aveți și opțiunea de a reduce totul la 3 luni. Veți primi prin noi contracte reale de închiriere cu reședințe reale, care sunt recunoscute de poliția de imigrare.

De unde obțineți permisul de conducere legal?
Suntem personal la fața locului în mai multe foste republici iugoslave. Veți obține permisul de conducere cu noi în Serbia, lângă capitala Belgradului.
Avantajele obținerii unui permis de conducere în Serbia sunt evidente. Deoarece puteți schimba permisul de conducere străin cu un permis de conducere românesc în termen de 6 luni fără a fi nevoie să susțineți un examen, cu condiția să fiți rezidenți oficial în Serbia pentru o perioadă de 6 luni conform legii. Datorită modificării legii din Serbia, suntem mai rapizi și mai buni decât oricare alt furnizor de permise de conducere. Vă garantăm un proces lin!

Permisul de conducere în Serbia costă 3000 de euro

De ce un permis de conducere în Serbia costă 3000 de euro pentru români?

 1. Veți primi un contract real de închiriere care durează 6 luni pe numele dvs. Aceasta înseamnă că trebuie să plătiți și o chirie reală pentru această perioadă, precum și toate costurile suplimentare, fie pentru taxele de electricitate, gaze, apă sau gunoi. Numai contractul de închiriere, inclusiv depozitul, vă va încărca bugetul cu 1.500 de euro.

 2. Școala de șoferi cu lecții, lecții de conducere și examene costă în jur de 800-900 de euro

 3. Și, în cele din urmă, am dori să câștigăm puțin pentru activitățile noastre. Și vedeți - 3000 de euro pot fi strânși atât de repede.
În cele din urmă, amintiți-vă că nu veți primi un fals de la noi, 
ci un permis de conducere UE complet obligatoriu din punct de vedere juridic, în conformitate cu situația legală actuală.

În Serbia vă însoțim personal prin instruirea școlii de șoferi și vă suntem alături cu sfaturi și acțiuni, chiar și cu întrebări individuale. Vă organizăm călătoria din fiecare oraș din România, adică veți fi preluați direct de acasă. Pentru cei care nu pot citi sau scrie corect, ne pregătim pentru testul teoretic al permisului de conducere cu interpretul nostru, care vă va folosi cunoștințele pe baza cunoștințelor dvs. dintre întrebările originale instruite astfel încât să funcționeze cu adevărat în ziua examenului. 

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem în curând la școala noastră de șoferi din UE din Serbia.