Permis de Conducere
- în siguranță și legal Daca nu ai permis de conducere pentru ca in tara ta de origine nu exista raport de scoala de clasa a VIII-a, nu vei putea obtine legal un permis de conducere valabil in Romania.

Sa sofezi si sa conduci un autovehicul este o cerinta absolut necesara in zilele noastre iar sa detii un permis de conducere este un document indispensabil pentru viata de zi cu zi. Indiferent ca esti deja proprietarul unui autovehicul sau nu, pana nu inveti sa conduci, sa ai un permis de conducere nu te poti bucura de avantajele oferite de masina.

Oferim cetățenilor români din alte țări europene posibilitatea de a obține
un permis de conducere 
fără nicio educație formală.

Obțineți un permis de conducere UE în străinătate

- în siguranță și legal Dacă nu ai permis de conducere doar pentru că nu ai un raport de școală de clasa a VIII-a din țara ta de origine - vii din România, așa cum poți ghici ușor. Ceea ce este rău este că fără un raport școlar, va rămâne fără permis de conducere pe viață! Doar noi oferim cetățenilor români din Europa posibilitatea de a obține un permis de conducere fără nicio educație formală.

Clienții noștri români sunt pregătiți oral intens de interpreții noștri instruiți pentru examenul de conducere teoretic, astfel încât la sfârșitul instruirii să poată înțelege cu ușurință întrebările de testare pentru obținerea permisului de conducere în ciuda dificultăților de citire și scriere și să treacă examenul de conducere teoretic cu obstacole mari. Chiar și în timpul examenului practic de conducere, un interpret recunoscut și aprobat de stat îi va însoți pe examinatorii noștri prin examenul practic.

Oameni de clasa a doua nu, mulțumesc!

Mulți români se simt discriminați pentru că au fost lipsiți de educația generală în copilărie. Sinti și romi sunt încă dezavantajați în mod clar în sistemul de învățământ românesc. Nivelul lor mediu de educație este scăzut, motiv pentru care mulți nu au trăit doar o singură dată experiența degradantă a discriminării. Mulți nu au trecut de clasa a patra și chiar mai mulți nu aveau calificare profesională.

Cei afectați care sunt excluși de la mobilitate sunt victime ușoare ale escrocilor cărora li se adresează pe site-uri web promițătoare să cumpere permise de conducere false prin poștă. Este asigurat că documentele falsificate ar trebui să reziste la fiecare control al poliției. În realitate, însă, arată diferit, contrafacerea sigură este observată mai ales la primul control al poliției. Amenzile mari și chiar închisoarea sunt consecința directă a mobilității promise!

Mai bine păstrați-vă mâinile departe de acești furnizori de permis de conducere criminali dubioși și economisiți-vă închisoare și amenzi grele

Echipa noastră de școală de șoferi

Servicii complete: acordăm o mare importanță oferirii unui pachet complet de servicii: de la consultarea inițială până la obținerea permisului ...

Vă garantăm cel mai înalt nivel de legalitate, servicii și onestitate, precum și un bun raport preț / performanță - nimic nu este mai important pentru noi decât satisfacția clienților noștri! Utilizați formularul nostru online și luați-vă timp pentru a afla despre procesul și dispozițiile legale pentru obținerea unui permis de conducere Euro pe site-ul nostru. Vă stăm la dispoziție dacă aveți întrebări ...

Klicken Sie hier

respectăm toate legile

Cu ajutorul nostru veți obține un permis de conducere legal. Puteți găsi răspunsuri la întrebări frecvente în întrebările noastre frecvente ...

Mai multe hotărâri ale Curții Europene de Justiție, care au fost confirmate prin hotărârile CEJ, confirmă faptul că permisul de conducere străin este o modalitate legală de a obține un permis de conducere pentru Romania. Autoritățile germane au blocat-o din nou și din nou și au făcut-o foarte dificilă pentru cei afectați. Dar chiar dacă hotărârile elimină toate îndoielile și autoritățile ... 

Klicken Sie hier

Rescrieți permisul de conducere

Transfer după cel mult șase luni -  Perioada de șase luni în care este permisă utilizarea unui permis de conducere străin valabil

Perioada de șase luni în care este permisă utilizarea unui permis de conducere străin valabil începe în ziua în care este stabilit un loc de reședință normal. 
Titularii de permise de conducere din state terțe sunt scutiți de susținerea unui test de conducere în România dacă standardele minime uniforme ale UE pentru test sunt asigurate în țara emitentă. Aceste cerințe sunt îndeplinite ...

Klicken Sie hier

Interpretul nostru vă va ghida în mod fiabil prin examen, în ciuda lipsei de educație școlară
Acestea sunt clasele de permis de conducere care pot fi obținute prin intermediul nostru: A, A1, B, B1, C1, C, D1

Astfel, sunt oferite cursuri de conducere motociclete

mașini, camioane și autobuze. Sunt instruite și clasele de remorci BE, CE și DE. Ați ajuns în locul potrivit dacă doriți să obțineți permisul de conducere în străinătate. 

Pentru că doar noi singuri oferim o pregătire a permisului de conducere bine întemeiată, conform legii, în special pentru românii din străinătate, care vă va ajuta să obțineți un permis de conducere 100% obligatoriu din punct de vedere legal.

Majoritatea oamenilor iau astăzi permisul de conducere. Mobilitatea și flexibilitatea profesională nu trebuie să sufere cu permisul de conducere străin. La noi nu trebuie să „mergeți”, nu trebuie să aveți orare de autobuz sau tren în cap sau să depindeți de prieteni și cunoscuți. Experiența noastră de mulți ani vă va ajuta rapid și eficient să conduceți o mașină independent!

Ce ai de facut

Pentru a face acest lucru, trebuie să vă înregistrați pentru o perioadă limitată de 185 de zile la o reședință în conformitate cu reglementările legale din țara în care ați obținut permisul de conducere. La noi aveți și opțiunea de a reduce totul la 3 luni. Veți primi prin noi contracte reale de închiriere cu reședințe reale, care sunt recunoscute de poliția de imigrare.

De unde obțineți permisul de conducere legal?
Suntem personal la fața locului în mai multe foste republici iugoslave. Veți obține permisul de conducere cu noi în Serbia, lângă capitala Belgradului.
Avantajele obținerii unui permis de conducere în Serbia sunt evidente. Deoarece puteți schimba permisul de conducere străin cu un permis de conducere românesc în termen de 6 luni fără a fi nevoie să susțineți un examen, cu condiția să fiți rezidenți oficial în Serbia pentru o perioadă de 6 luni conform legii. Datorită modificării legii din Serbia, suntem mai rapizi și mai buni decât oricare alt furnizor de permise de conducere. Vă garantăm un proces lin!

Permisul de conducere în Serbia costă 3000 de euro

De ce un permis de conducere în Serbia costă 3000 de euro pentru români?

  1. Veți primi un contract real de închiriere care durează 6 luni pe numele dvs. Aceasta înseamnă că trebuie să plătiți și o chirie reală pentru această perioadă, precum și toate costurile suplimentare, fie pentru taxele de electricitate, gaze, apă sau gunoi. Numai contractul de închiriere, inclusiv depozitul, vă va încărca bugetul cu 1.500 de euro.

  2. Școala de șoferi cu lecții, lecții de conducere și examene costă în jur de 800-900 de euro

  3. Și, în cele din urmă, am dori să câștigăm puțin pentru activitățile noastre. Și vedeți - 3000 de euro pot fi strânși atât de repede.
În cele din urmă, amintiți-vă că nu veți primi un fals de la noi, 
ci un permis de conducere UE complet obligatoriu din punct de vedere juridic, în conformitate cu situația legală actuală.

În Serbia vă însoțim personal prin instruirea școlii de șoferi și vă suntem alături cu sfaturi și acțiuni, chiar și cu întrebări individuale. Vă organizăm călătoria din fiecare oraș din România, adică veți fi preluați direct de acasă. Pentru cei care nu pot citi sau scrie corect, ne pregătim pentru testul teoretic al permisului de conducere cu interpretul nostru, care vă va folosi cunoștințele pe baza cunoștințelor dvs. dintre întrebările originale instruite astfel încât să funcționeze cu adevărat în ziua examenului. 

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem în curând la școala noastră de șoferi din UE din Serbia.